Sotare Vallentuna

Sotare Vallentuna

Är du privatperson eller fastighetsägare i Vallentuna som behöver hjälp med arbete som blir utfört av en sotare? Vi arbetar som sotare i Vallentuna och står gärna till tjänst med allt från besiktningar till reparationer och underhåll av ventilationen. Du väljer själv om du vill kontakta oss via telefon eller mejl, vi återkommer alltid så snart vi kan.

Tjänsterna vi erbjuder

Som sotare i Vallentuna kan vi snabbt hjälpa dig med uppdrag som injustering och rengöring av din ventilation. Det är mycket viktigt att hålla ventilationen ren och välfungerande för att undvika dålig luft och hög luftfuktighet, vilket leder till mögel- och fuktskador. Genom att låta oss utföra arbetet, sparar du energi och får samtidigt ett bättre inomhusklimat.

Vi på Sotaren i Norrort AB kan också stå till tjänst med OVK-besiktning, samt åtgärda anmärkningar från sådana besiktningar. Vår erfarenhet av sotningstjänster är lång och vi garanterar ett väl utfört arbete oavsett vad du behöver hjälp med. Vid nybyggnation av villor erbjuder våra sotare i Vallentuna helhetsbesiktningar med imkanal, eldstäder Ovk, injustering vid ett och samma tillfälle. Vid nyinstallation/väsentlig ändring av eldstad behövs först en bygganmälan skickas till kommunen. Vi kan hjälpa dig med hur du går till väga.

Vi finns också för dig som bor i
Sotare Vallentuna
Har du någon fråga eller önskemål?

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG!