Sotare Norrort

Sotare Norrort

Det är viktigt att ha koll på sin ventilation och skorsten för att inomhusklimatet ska vara bra. Vi är sotare Norrort som erbjuder en mängd tjänster inom sotning åt både företag och privatpersoner. Du kontaktar oss enkelt via telefon eller mejl för att beskriva dina behov, så kommer vi gemensamt fram till en bra lösning.Vid nybyggnation av villor erbjuds helhetsbesiktningar med imkanal, eldstäder, OVK, injustering  vid ett och samma tillfälle.

Tjänsterna som erbjuds

Sotaren i Norrort AB är ett erfaret företag med kompetenta sotare som dessutom kan stå till tjänst med andra uppdrag, från besiktning av ventilationskanaler till service och underhåll av desamma. Igentäppt eller feljusterad ventilation kan ställa till stor skada i ditt hem, vanligtvis i form av mögel eller fukt. Det bidrar i sin tur till ökad kvalstertillväxt och förhöjda radonvärden. Vi hjälper gärna till med rengöring och injustering av din ventilation.

Vi utför också helhetsbesiktningar och OVK-besiktningar i både villor, lägenheter, skolor och förskolor. Givetvis kan vi även åtgärda OVK-anmälningar om du fått sådana vid din senaste besiktning.

Vi finns också för dig som bor i
Sotare Norrort
Har du någon fråga eller önskemål?

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG!