Sotare Täby

Sotare Täby

Vi på Sotaren i Norrort AB erbjuder professionella sotningstjänster åt privatpersoner och företag. Våra sotare har lång erfarenhet och hög kompetens. Vi utför besiktning, service och underhåll av din ventilation och skorsten. Du får alltid ett högkvalitativt resultat när du anlitar oss som sotare Täby, oavsett vilken tjänst det gäller.

Tjänster vi erbjuder

Som sotare erbjuder vi en mängd tjänster och en av dem är helhetsbesiktningar med imkanal, eldstäder, OVK och justering där allt arbete sker på samma gång. Vi utför också regelbundna OVK, alltså obligatorisk ventilationskontroll. En smutsig eller igensatt ventilation försämrar inomhusklimatet rejält och kan leda till mögel och fukt. Det kan öka tillkomsten av kvalster och förhöja radonvärdena i ditt hem.

Genom att låta våra sotare i Täby justera och rengöra din ventilation får du ett bättre inomhusklimat samtidigt som du sparar energi. Vi utför också service och underhåll samt åtgärder för anmärkningar från OVK-besiktningar. Tack vare vår långa erfarenhet arbetar vi snabbt och resultatet blir alltid det bästa möjliga.

Har du någon fråga eller önskemål?

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG!