Sotare Täby

Sotare Täby

Vi på Sotaren i Norrort AB erbjuder professionella sotningstjänster åt privatpersoner och företag. Våra sotare har lång erfarenhet och hög kompetens. Vi utför besiktning, service och underhåll av din ventilation och skorsten. Du får alltid ett högkvalitativt resultat när du anlitar oss som sotare Täby, oavsett vilken tjänst det gäller.

Tjänster vi erbjuder

Som sotare erbjuder vi en mängd tjänster och en av dem är helhetsbesiktningar med imkanal, eldstäder, OVK och justering där allt arbete sker på samma gång. Vi utför också regelbundna OVK, alltså obligatorisk ventilationskontroll. En smutsig eller igensatt ventilation försämrar inomhusklimatet rejält och kan leda till mögel och fukt. Det kan öka tillkomsten av kvalster och förhöja radonvärdena i ditt hem.

Genom att låta våra sotare i Täby justera och rengöra din ventilation får du ett bättre inomhusklimat samtidigt som du sparar energi. Vi utför också service och underhåll samt åtgärder för anmärkningar från OVK-besiktningar. Vid den första OVK-besiktningen ska det dessutom kontrolleras att funktionen och egenskaperna hos ventilationssystemet stämmer överens med gällande föreskrifter. Behöver du råd gällande OVK-besiktningar är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Tack vare vår långa erfarenhet arbetar våra sotare i Täby snabbt och resultatet blir alltid det bästa möjliga.

När du som privatperson eller fastighetsägare är i behov av en bra sotare i Täby kan du kontakta oss på Sotaren i Norrort AB. Våra sotare är professionella och har lång erfarenhet inom sotning. Förutom att genomföra besiktning utför vi även service och underhåll av både din skorsten och ventilation. Därtill utför vi även helhetsbesiktningar med imkanal, OVK (obligatorisk ventilationskontroll) och olika typer av justeringar.

En smutsig ventilation kan göra stor skada på din inomhusluft. Bland annat kan det uppstå fukt som i sin tur kan leda till mögel. Dessutom kan tillkomsten av kvalster öka, samt att radonvärdena riskerar att bli förhöjda i fastigheten.

Vi finns också för dig som bor i
Sotare Täby
Har du någon fråga eller önskemål?

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG!