Sotare Sollentuna

Professionella sotare i Sollentuna

Vår professionella personal kan utföra alla arbeten inom sotning, såsom besiktning av eldstäder, rengöring av ventilation, service, underhåll och täthetsprovning. Vi har de utbildningar och certifieringar som krävs för att utföra arbetet på ett kompetent och professionellt sätt.

Om du har en nybyggd villa erbjuder vi besiktning av både imkanaler och eldstäder samt injustering på en och samma gång. Våra sotare i Sollentuna kan också utföra OVK-besiktningar.

Få bättre inomhusklimat

Att kontrollera ventilationen är mycket viktigt för att få ett bra inomhusklimat. En dålig ventilation kan bidra till mögel och fuktskador, vilket är mycket skadligt. Du sparar dessutom energi när du har en välfungerande ventilation, samtidigt som inomhusklimatet blir klart bättre.

Som professionella sotare i Sollentuna utför vi gärna arbetet åt dig. Vi arbetar inte bara åt privatpersoner utan även förskolor, skolor och andra företag. Tack vare vår långa erfarenhet av olika typer av sotningsprojekt kan du känna dig trygg när du anlitar oss.

Ett bra inomhusklimat är viktigt för att du och de du bor med ska må bra. Vi hjälper dig gärna med rengöring av ventilationen för att förhindra mögel och fuktskador i ditt hem. Det sparar även energi när din ventilation fungerar väl.

En obligatorisk ventilationskontroll (OVK) är någonting som måste bli utfört innan någon använder ventilationssystemet första gången. I många byggnader ska kontroller sedan bli utförda regelbundet. Våra sotare Sollentuna är godkända för den här typen av kontroller och har lång erfarenhet av att utföra dem.

Oavsett om du är privatperson eller fastighetsägare är du välkommen att kontakta oss för hjälp när det är dags för nästa sotning.

Vi finns också för dig som bor i
Sotare Sollentuna
Har du någon fråga eller önskemål?

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG!