Sotare Stockholm

Sotare i Stockholm

När du behöver anlita en sotare i Stockholm är Sotaren i Norrort det självklara valet. Våra tjänster inkluderar besiktning av eldstäder samt helhetsbesiktningar med imkanal, eldstäder, ventilationskontroll (OVK) samt injustering vid nybyggnation av villor.

Injustering av villor

Sotare i Stockholm tar också hand om rengöringen av ventilation i villor, radhus och lägenheter, samt utrymmen som tvättstugor, daghem och skolor. En alltför smutsig ventilation försämrar inomhusklimatet med fukt och mögelskador, främst i våtutrymmen. Det kan ge ökad uppkomst av kvalster samt höja dina radonvärden. Med en rengjord och injusterad ventilation får du ett bättre inomhusklimat och sparar energi.

Våra sotare i Stockholm kan även hjälpa till med en täthetsprovning där man mäter hur lufttät och fuktsäker en byggnad är. Täthetsprovning kallas även för provtryckning och det rekommenderas för alla som vill få sitt hus kvalitetssäkrat, förebygga/åtgärda problem eller uppfylla normkrav.

Service och underhåll

Sotaren i Norrort hjälper dig med det mesta inom service och underhåll samt åtgärdar OVK-anmärkningar. Du kan även beställa montering av glidskydd samt täthetsprovning av lägenheter och villor. Vi har en lång erfarenhet inom området så du som kund får alltid kvalitet på det jobb vi utför, oavsett vilken typ av tjänst eller service du anlitar oss för.

Behöver du en sotare?

Det är inte bara du med skorsten och eldstad som behöver en sotare med jämna mellanrum. Faktiskt är det så att all ventilation i hemmet måste ses över och bli rengjord för att behålla en god luftkvalitet.

Se över ventilationen hemma

Även om du inte har en eldstad kan det vara så att ventilationen hemma kräver en rengöring. En smutsig ventilation skapar nämligen en brandrisk. Dessutom kan det uppkomma mögel i ventilationsutrymmen, speciellt i våtutrymmen så som badrum och tvättstugor. Hur kan du då undvika detta? Genom att kontakta en sotare i Stockholm kan du enkelt förebygga brandrisk och mögel och dyra fakturor i framtiden.

Vi finns också för dig som bor i
Sotare Stockholm
Har du någon fråga eller önskemål?

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG!