Sotare Stockholm

Sotare i Stockholm

När du behöver anlita en sotare i Stockholm är Sotaren i Norrort det självklara valet. Våra tjänster inkluderar besiktning av eldstäder samt helhetsbesiktningar med imkanal, eldstäder, ventilationskontroll (OVK) samt injustering vid nybyggnation av villor.

Injustering av villor

Sotare i Stockholm tar också hand om rengöringen av ventilation i villor, radhus och lägenheter, samt utrymmen som tvättstugor, daghem och skolor. En alltför smutsig ventilation försämrar inomhusklimatet med fukt och mögelskador, främst i våtutrymmen. Det kan ge ökad uppkomst av kvalster samt höja dina radonvärden. Med en rengjord och injusterad ventilation får du ett bättre inomhusklimat och sparar energi.

Service och underhåll

Sotaren i Norrort hjälper dig med det mesta inom service och underhåll samt åtgärdar OVK-anmärkningar. Du kan även beställa montering av glidskydd samt täthetsprovning av lägenheter och villor. Vi har en lång erfarenhet inom området så du som kund får alltid kvalitet på det jobb vi utför, oavsett vilken typ av tjänst eller service du anlitar oss för.

Har du någon fråga eller önskemål?

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG!