Sotare Järfälla

Sotare i Järfälla

Behöver du hjälp med sotning, rengöring av ventilation eller besiktning av en eldstad? Då kan vi på Sotaren i Norrort AB stå till din tjänst. Våra sotare i Järfälla är välutbildade och har lång erfarenhet inom yrket. Vi utför besiktning av eldstäder och imkanaler, samt OVK-besiktning och injustering på en och samma gång.

Vad vi kan hjälpa dig med

Våra sotare kan stå till tjänst med rengöring av ventilation för i villor, lägenheter samt på skolor och förskolor. Ett dåligt inomhusklimat kan leda till fukt och mögel vilket i längden är skadligt för människor. Genom att anlita våra sotare i Järfälla för att rengöra din ventilation får du inte bara ett bättre inomhusklimat, du sparar dessutom energi.

Vi utför även service och underhåll, samt tar hand om åtgärder av OVK-anmälningar. Våra tjänster sträcker sig också över täthetsprovning av såväl lägenheter som villor. Oavsett dina behov av sotning kan du kontakta oss för att komma fram till en lösning och boka en tid.

Ett ventilationssystem blir fullt av damm, hudpartiklar och annat och behöver regelbundet rengöras. Alla dessa partiklar är inte bara brandfarliga utan de försämrar även luftkvaliteten i hemmet. Uppstår det mögel i ventilationssystemet kan det dessutom vara svårt att bli av med det.

Varför inte kombinera besöket och göra rent ventilationssystemet på samma gång? Du som har en eldstad hemma vet säkert redan att skorstenen är i behov av service med jämna mellanrum. Vi hjälper dig gärna med både sotning och rengöring, oavsett om du är privatperson eller fastighetsägare. Kontakta oss sotare Järfälla för att få ett högkvalitativt utfört arbetet. 

Vi finns också för dig som bor i
Sotare Järfälla
Har du någon fråga eller önskemål?

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG!